Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δωρεάν Είσοδος των μαθητών της 5ης Δημ Κοιν ποδοσφαίρου-μπάσκετ ανδρών και βόλεϊ γυναικών του Απόλλωνα Σμύρνης

 Για τη λειτουργία δωρεάν μαθητικής εξέδρας για τα παιδιά των
Συλλόγων μας για τα παιχνίδια ποδοσφαίρου-μπάσκετ ανδρών και
βόλεϊ γυναικών του Απόλλωνα Σμύρνης


Ως Ένωση Γονέων 5ης Δημοτικής Κοινότητας χαιρετίζουμε και ενισχύουμε την πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων 129ου, 139ου και 173ου για Δωρεάν Είσοδο σε όλους τους μαθητές της 5ης Δημοτικής Κοινότητας για αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ του Απόλλωνα Σμύρνης!
Οι Σύλλογοι αυτοί σε συνεννόηση με τον Αθλητικό Σύλλογο Απόλλων Σμύρνης εξασφάλισαν τη δωρεάν πρόσβαση των μαθητών όλων των σχολείων της 5ης κοινότητας.
Αυτή η πρωτοβουλία έρχεται να προσφέρει τόσο την ανάγκη για δωρεάν ποιοτική πρόσβαση στο αθλητικό θέαμα για τα παιδιά μας, όπως επίσης και να τονώσει και τους δεσμούς των παιδιών με τη γειτονιά, καθώς και με έναν ιστορικό Αθλητικό Σύλλογο που εδρεύει σε αυτή. Είναι επίσης πάρα πολύ
σημαντική πρωτοβουλία των Συλλόγων αυτών γιατί η επιδίωξη τους και το τελικό αποτέλεσμα αφορά συνολικά όλους τους μαθητές της 5ης κοινότητας και όχι μόνο των δικών τους σχολείων, γεγονός που αναδεικνύει τη συλλογικότητα το όποιο είναι ζητούμενο και για εμάς.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ λοιπόν για ΟΛΟΥΣ τους μαθητές της 5ης Δημοτικής Κοινότητας για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ»!
ΔΩΡΕΑΝ αναμνηστικές κάρτες μέλους σε όλα τα παιδιά που θα παρακολουθούν αγώνες, ενώ σε επιλεγμένα παιχνίδια ποδοσφαίρου θα γίνονται κληρώσεις για δωρεάν αναμνηστικά!
ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ είσοδος για τους συνοδούς τους!
Αναλυτικά:
Δημιουργία μαθητικής κερκίδας δωρεάν εισόδου σε αρκετά από τα αθλήματα στα οποία δραστηριοποιείται ο Απόλλων Σμύρνης:
Ποδόσφαιρο:
• Για τους εντός έδρας αγώνες τόσο της ομάδας ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Σμύρνης που φέτος αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία όσο και της αναπτυξιακής ομάδας Απόλλων Σμύρνης – Δάφνη, οι μαθητές δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο θα
υπάρχει τουλάχιστον 1 αγώνας.
• Για τους γονείς – συνοδούς το εισιτήριο είναι 5€ (αντί για 10€+ κανονικά).
• Γονείς μπορούν να συνοδεύουν περισσότερα του ενός παιδιά.
• Η είσοδος θα γίνεται από την κεντρική θύρα του γηπέδου, όπου θα κατευθύνονται προς την κερκίδα 2Α δίπλα στους επισήμους.
Σε όλα τα παιδιά θα δοθεί αναμνηστική «κάρτα μέλους» με το έμβλημα της ομάδας.
• Σε επιλεγμένα παιχνίδια θα γίνονται κληρώσεις για δωρεάν αναμνηστικά.
Μπάσκετ ανδρών:
• Δωρεάν είσοδος για τους μαθητές.
• 3€ είσοδος για τον ενήλικα συνοδό.
Βόλεϊ γυναικών
• Δωρεάν είσοδος για μαθητές και συνοδούς.
*Οι αγώνες μπάσκετ ανδρών και βόλεϊ γυναικών πραγματοποιούνται εναλλάξ κάθε Δευτέρα βράδυ στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα.


Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων 5ης ΔΚ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από την αποχαιρετιστηρια γιορτή της Στ' τάξης στο σχολείο μας σήμερα...

Μια όμορφη, συγκινητική γιορτή αποχαιρετισμου της Στ τάξης του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο αγαπημένο σχολείο των παιδιών όπου για έξι χρόνια ήταν το δεύτερο σπίτι τους.. Τα καμαρωσαμε στον αποχαιρετιστηριο λόγο τους, άκουσαμε το τραγούδι τους και ταξιδέψαμε μαζί τους στο χρόνο.. Σε αυτό το ταξίδι των όμορφων έξι χρόνων με συνταξιδιωτες τους συμμαθητές και δασκάλους τους... Ο διευθυντής, η δασκάλα τους αλλά και όλοι οι δάσκαλοι που είχαν τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια τους αποχαιρετησαν με βίντεο έκπληξη και όμορφα λόγια που πιστεύουμε ότι γι αυτά έχουν ιδιαίτερη αξία και άγγιξαν την καρδιά τους...  Δίπλα τους αυτή τη μέρα ήταν φυσικά και ο Σύλλογος Γονέων με διακριτική παρουσία λόγω των μέτρων προστασίας που έχουν επιβληθεί και έχουν κριθεί απαραίτητα.  Τα παιδιά παρέλαβαν τα λευκώματα με το αναμνηστικό dvd και δίπλωμα καθώς επίσης και αναμνηστική μπλούζα πιο επίκαιρη από ποτέ... Έπεται και συνέχεια όμως με το πάρτυ που έχουμε διοργανώσει γι αυτά σήμερα το

Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον μέχρι τώρα Διευθυντή του Σχολείου μας κ. Εργαζάκη Μανώλη

  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 88 ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών Αθήνα, 23.9.2017 -ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ- Με αφορμή φέτος, την μεταφορά Διευθυντών σε νέες εκπαιδευτικές κοινότητες και δεδομένου όπως ήδη γνωρίζετε, ότι και ο Διευθυντής μας, κος Εργαζάκης Μανώλης μετακινήθηκε σε νέα σχολική μονάδα, θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή να του απευθύνουμε τον αποχαιρετισμό και τις ευχές μας… Αξιότιμε Κύριε Εργαζάκη, Για έξι χρόνια διατελέσατε Διευθυντής στο σχολείο μας γνωρίζοντας ένα προς ένα τα παιδιά μας και πάντα προσπαθώντας το καλύτερο γι’ αυτά δίνοντας τους επιπλέον ευκαιρίες για δημιουργία και μάθηση. Όλα αυτά τα χρόνια βρεθήκαμε στην ίδια γραμμή και τρέξαμε από κοινού ως συναγωνιστές σε έναν αγώνα που αφορούσε τα ίδια μας τα παιδιά.  Προσπαθήσατε από κοινού το καλύτερο γι’ αυτά και σταθήκατε αρωγός και υποστηρικτής όποια ιδέας θα μπορούσε να συνεισφέρει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Συνεργαστήκατε με την καρδιά σας, όχι επειδή έπρεπε να το κάνετε ή για

PARTY ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤ' ΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!!! 14/6/2018