Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάιος, 2017

Πρόσκληση τελικών δραστηριοτήτων Συλλόγου

Ο Σύλλογος μας με χαρά σας προσκαλεί στις τελικές δραστηριότητες που θα λάβουν πραγρατοποιηθούν στις παρακάτω ημερομηνίες: Κυριακή 28/5 η εκδρομή του Συλλόγου μας Τετάρτη 31/5 το τουρνουά μπάσκετ Σάββατο 10/6 η τελική γιορτή-χορός-αυτοάμυνα Κυριακή 11/6 το θεατρικό και η κιθάρα Πιο αναλυτικά, ώρες προσέλευσης και λοιπές λεπτομέρειες θα βρείτε στην ανακοίνωση του Συλλόγου: Μετά από δική σας προτροπή σας ενημερώνουμε ότι στην τελική γιορτή θα διατεθούν κλήροι προκειμένου να κληρωθεί ένα ποδήλατο! Καλό καλοκαίρι!!!!

Μια ανάσα από την Κυριακάτικη εκδρομή μας!!

Η σχολική χρονιά σχεδόν τελείωσε και εμείς ανυπομονούμε για την καθιερωμένη εκδρομή που διοργανώνει όπως και κάθε χρόνο ο Σύλλογός μας.  Μια ανάσα από την εκδρομή μας... αν το μετανιώσατε προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και αύριο και να έρθετε μαζί μας, να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε και να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα παρέα με τα παιδιά μας. Θυμιζουμε ότι φέτος θα πάμε στο Μουσείο Κορίνθου με τελικό προορισμό τον Πευκιά Ξυλοκάστρου. Μερικές πληροφορίες για την πληρέστερη ενημέρωσή σας όσον αφορά τα μέρη που θα επισκεφθούμε μπορείτε να αντλήσετε από τους παρακάτω συνδέσμους: Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου http://odysseus.culture.gr/h/1/gh151.jsp?obj_id=3291 http://www.korinthos.gr/el/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%80%CF%84%CE%B7/%CE%91%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82%CE%9A%CE%BF%CF%81%C

Πρόσκληση σε Ημερίδα "Η Τέχνη του να είσαι γονιός"

Ο Σύλλογος και το σχολείο μας στηρίζουν τη σημερινή Ημερίδα με θέμα " Η Τέχνη του να είσαι γονιός " η οποία γίνεται στο 2 και 133 Νηπιαγωγείο Αθηνών, Χαλκοματάδων 45, Ριζούπολη. Εισηγητές της ημερίδας θα είναι: Η κυρία Ανδρομάχη Οικονόμου , Διευθύντρια Ερευνών του Κέντρου Λαογραφίας, Ακαδημία Αθηνών και Καθηγήτρια - Σύμβουλος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου με θέμα: "Η συμβολή της Παράδοσης στη σύγχρονη Ελληνική κοινωνία". Η κυρία Νένα Γεωργιάδου , Ψυχολόγος-Συγγραφέας με θέμα: "Η σπουδαιότητα των ορίων και της πειθαρχίας στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών" και Η κυρία Φωτεινή Αζναουρίδου , Προϊσταμένη του 133ου Νηπιαγωγείου Αθηνών, Νηπιαγωγός - Παιδαγωγός - Συγγραφέας με θέμα:  "Η ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού". Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης: