Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκέμβριος, 2017

Ο Σύλλογος Γονέων σας εύχεται...Καλά Χριστούγεννα!!!!!

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Συλλόγου 2017-2018!!

Μια υπέροχη παράσταση που ανέβηκε φέτος τα Χριστούγεννα υπό την καθοδήγηση της δασκάλας θεάτρου Φένιας Προβελεγγίου.  Τα παιδιά έδωσαν όλα τον καλύτερό τους εαυτό και ο Σύλλογος συνέβαλε ώστε να πραγματοποιηθεί μια όμορφη, κεφάτη γιορτή με πολύ ποπ κορν, μαλλί της γριάς, αναψυκτικά και γλυκά ενώ ο Άι - Βασίλης μας αιφνιδίασε όλους με την αναπάντεχη εμφάνισή του!!! Στη γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους δάσκαλοι από το σχολείο μας, ο διευθυντής μας κος Γλάρος Σ. αλλά και ο προηγούμενος διευθυντής του σχολείου κος Εργαζάκης Μ.  Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την τιμή που μας κάνατε!!! Καλές Γιορτές να έχουμε με Υγεία!!!

Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2017-2018!!!

Είχαμε τα πάντα.. και καλή διάθεση και όρεξη και ομαδικό πνεύμα αλλά και πολύ πολύ έμπνευση!!! Σας παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες για να πάρετε μια ιδέα από το Bazaar του σχολείου μας με θέμα "Ανακύκλωση-Επαναχρησιμοποίηση", η ιδέα δηλαδή ότι τίποτα δεν πετιέται και ότι αυτό που εσύ δεν χρειάζεσαι.. για κάποιον μπορεί να είναι χρήσιμο¨! Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλαν ενεργά ώστε να πραγματοποιηθεί το φετινό bazaar του σχολείου μας.

Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Κατασκευής Χειροποίητων Στολιδιών

Συγκινητική η δυναμική της ομάδας που δημιουργήθηκε για το Καλλιτεχνικό μας Εργαστήρι!  Μεγάλα ταλέντα σε δράση με όρεξη για δημιουργία!!!Μεγάλοι καλλιτεχνες ολοι τους!!! Η ομαδικοτητα, η συνεργασια, η φαντασια, η πρωτοτυπια και πανω απο ολα η αγαπη σε οτι έφτιαχναν ηταν απεριοριστη!!!Ξεκινησαμε 4 ατομα και φτασαμε να γινουμε 40!!!!Ευχαριστούμε θερμά ολα τα παιδακια που ενω στην αρχη τους φαινοταν τοσο περιεργο το να δημιουργησουν με κουκουναρια, καπακια καφε, κλωστες και βιβλια κατέληξαν να μην σταματουν να δημιουργουν και ένα έχουν νέες ιδέες!!!! Ο στοχος επιτεύχθη!!!Η  φαντασία των παιδιων βγηκε στην επιφανεια!!!Ευχαριστουμε θερμα ολους οσους ήρθαν και αποδεχτηκαν την προσκληση..ευχαριστούμε τη δασκαλα κας Φωτεινή Μπινιάρη η οποια μας παραχώρησε την αίθουσα για να πραγματοποιηθεί το εργαστήρι μας.  Ευχαριστούμε όλες τις μαμαδες που εμειναν μέχρι τελος και συμμετείχαν και αυτές ενεργά!!! Θα επανέλθουμε με νέο εργαστήρι και νέα θεματολογία σύντομα...