Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκέμβριος, 2021

Θερμές Ευχές από τον Σύλλογο Γονέων!!

  Ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία σε μαθητές, γονείς και δασκάλους!! Η μαγεία των Χριστουγέννων να αγγίξει τις καρδιές όλων μας!!! Ελπίζουμε τα παιδιά να χάρηκαν τα δωράκια που έλαβαν απο τον Σύλλογο Γονέων στις τσάντες τους, χθες Τετάρτη 22/12.. 🎀 Έχουμε την πληροφορία οτι μέχρι και την πρωτοχρονιά θα λάβουν στο γραμματοκιβώτιο του σπιτιού τους -όσα παιδάκια εγραψαν διεύθυνση στον φάκελο με το γράμμα που παρέδωσαν στο ξωτικό- προσωπική απάντηση από τον Αϊ-Βασίλη 🎅 Τα κάλαντα των Χριστουγέννων!! Καλά Χριστούγεννα!!!! -Υπενθύμιση: Μην ξεχάσετε την Κυριακή 26/12 την παράσταση στο ideal '' Τα Χριστούγεννα του Σκρουντζ''🌹Στα εκδοτήρια όσοι κάνατε κράτηση θα δηλώσετε τα στοιχεία του Συλλόγου ώστε να έχετε την προνομιακή τιμή του εισιτηρίου (6 ευρώ το άτομο). Καλη διασκέδαση!! 

Παραλαβή εισιτηρίων

 

Το ξωτικό φτάνει στο σχολείο μας απόψε να πάρει τα γράμματα των παιδιών..

  Από τα πέρατα του φιλανδικού βορρά και το βουνό Korvatunturi ξεκίνησε εδώ και μέρες το ταξίδι του το ξωτικό του Άγιου Βασίλη!   Πέρασε λίμνες, βουνά, ποτάμια, θάλασσες και πολιτείες για να είναι σήμερα το απόγευμα στις 6 στον πεζόδρομο έξω από το σχολείο μας!   Τα ξωτικά, τόσα χρόνια βοηθοί του Άγιου Βασίλη, έχουν μάθει να εργάζονται σκληρά, να αψηφούν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, αέρα, βροχή χιόνι και να είναι συνεπή στα ραντεβού τους..   Βάλτε τα σκουφάκια, τα κασκόλ και τις ομπρέλες σας, φέρτε το γράμμα σας και αφήστε το στον μεγάλο κόκκινο σάκο που θέλει να τον γεμίσει γράμματα να ενθουσιάσει τον Άγιο Βασίλη με τη συμμετοχή σας όταν επιστρέψει στο χωριό του το όμορφο Rovaniemi !   Για κάθε γράμμα που θα βάζετε στον σάκο θα παίρνετε γλυκό-κέρασμα!   Ναι ήρθε οργανωμένο.. έκανε στάση στα Max Perry Νέας Φιλαδέλφειας για να σας γλυκάνει!!! Αλήθεια.. τι θα γίνει μετά με το γράμμα σας; Έχουμε πληροφορίες (από το ίδιο το ξωτικό πάντα) ότι αφού παραδώσει τον σάκο στον Άγιο

Αποκατάσταση περιβάλλοντα χώρου του σχολείου μας

 Μετά από την από από 7.10.2021, 3:23μμ υπενθυμιστικη επιστολή προς το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Αθηναίων και την απευθείας επικοινωνία με την 5η Δημοτική Κοινότητα και τα τμήματα καθαριότητας, πρασίνου, ηλεκτροφωτισμου και Ενεργειακής αναβάθμισης, με χαρά διαπιστώνουμε ότι τα αιτήματα μας ικανοποιούνται ένα ένα και οι αλλεπάλληλες τηλεφωνικες οχλησεις έπιασαν τόπο! Η εικόνα πέριξ των σχολείων έχει βελτιωθεί αρκετά ενώ ήδη αντικατασταθηκαν τα φθαρμενα παγκάκια, επιδιορθωθηκαν και βάφτηκαν εκ νέου όλα επί του πεζόδρομου της Χαλκοματαδων, ενώ τα δέντρα και οι θάμνοι κλαδευτηκαν και εχουν μαζευτεί τα σκουπίδια. Συνεχίζουμε όλοι μαζί δυναμικά προς όφελος των παιδιών μας!!