Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ 34ου & 88ου Δ.Σ.Α.



Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 34ου & 88ου Δ.Σ.Α.

Με χαρά σας καλούν στην ΚΟΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στο Αθλητικό Βιωματικό θεματικό πάρκο «Μια φορά κι έναν καιρό» το οποίο βρίσκεται στον Αυλώνα Αττικής.  Μέσα στα δέντρα και το πράσινο, τα παιδιά θα γνωρίσουν από πρώτο χέρι τη ζωή στο παραδοσιακό χωριό μιας άλλης εποχής, θα διασκεδάσουν με τα ζώα και θα μάθουν πώς είναι να ζουν σε αρμονία με τη φύση. Νερόμυλος, αλώνι, πατητήρι, παραδοσιακά σπίτια και καφενείο, μποστάνι με αρωματικά φυτά, στάβλοι με ζώα (ταύροι, πόνι, κουνέλια, κότες, κατσίκες, πρόβατα, παγώνια), αλλά και περιφραγμένος χώρος με ελάφια, δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν πώς ήταν η αγροτική ζωή παλιά, τότε που οι παππούδες και οι γιαγιάδες αφηγούνταν παραμύθια δίπλα στην πυροστιά. Παράλληλα, με τις υποδομές κομπόστ ανακύκλωσης και συλλογής βρόχινου νερού, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με οικολογικές πρακτικές που συμβάλλουν στη διαμόρφωση της περιβαλλοντικής τους συνείδησης.
Όμως η διασκέδαση μικρών και μεγάλων δεν θα σταματήσει εδώ, στο αθλητικό κέντρο «The Greeks» που βρίσκεται εντός του πάρκου, θα έχουν την ευκαιρία τα παιδιά να κάνουν με ασφάλεια τα σπορ που τους αρέσουν με την επιτήρηση έμπειρου προσωπικού.  Φυσικά και οι μεγάλοι μπορούμε να συμμετέχουμε και στη ξενάγηση στο παραδοσιακό χωριό αλλά και στο παιχνίδι με τα παιδιά μας! Ποδόσφαιρο Γήπεδο 5*5 με χορτοτάπητα, γήπεδο βόλεϊ-χάντμπολ-μπάσκετ, δύο γήπεδα τένις, δύο τραπέζια πινγκ πονγκ και τραμπολίνο επιφυλάσσουν ατελείωτο παιχνίδι!   Για τους πιο μικρούς υπάρχει παιδότοπος.











Μια ευκαιρία για να γνωριστούμε καλύτερα και να διασκεδάσουμε μικροί μεγάλοι!

Συμμετοχή παιδιού στην εκδρομή 6€, συνοδού 2,5€ .  Το αντίτιμο περιλαμβάνει ξενάγηση στο βιωματικό πάρκο «Μια φορά και ένα καιρό» και παιχνίδι με την επιτήρηση του εκπαιδευμένου προσωπικού στο αθλητικό πάρκο «TheGreeks».   Στο πάρκο υπάρχει υποδομή για μπάρμπεκιου και ξυλόφουρνο που ετοιμάζει πίτσες και σουβλάκια για όσους πεινάσουν, ενδεικτικές τιμές: σουβλάκι 1,5€, πίτσα 8τεμ. 8€.  Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, χυμό και φαγητό σας στα ξύλινα τραπέζια κάτω από τα ειδικά κατασκευασμένα σκέπαστρα της καφετέριας – εστιατορίου. Η διεύθυνση του πάρκου για όσους επιθυμούν να έρθουν με το αυτοκίνητό τους είναι:  Παναγίας Γρηγορούσης, ΤΚ 19011, Αυλώνας Αττικής.   Οι Σύλλογοι έχουν φροντίσει και για τη μεταφορά (για όσους το επιθυμούν) με σύγχρονα τουριστικά λεωφορεία από και προς τον προορισμό μας.  Τιμή για όσους επιθυμούν μεταφορά με πούλμαν είναι επιπλέον 6€/άτομο.  

Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στην εκδρομή να στείλετε συμπληρωμένη τη ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ μέχρι την Τετάρτη 3 Απριλίου μαζί με το αντίτιμο σε κλειστό φάκελο και να τον παραδώσετε στην/στον δασκάλα/ο της τάξης του παιδιού. 

Πρόγραμμα Ημερήσιας Εκδρομής/Διευκρινίσεις:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ-
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
-Συγκέντρωση έξω από το σχολείο μας και αναχώρηση αυστηρά στις 8:30 το πρωί.  Διευκρινίζουμε ότι για όσους επιλέξουν να έρθουν με το αυτοκίνητό τους ραντεβού στις 9:30 έξω από την είσοδο του πάρκου (Παναγίας Γρηγορούσης, ΤΚ 19011, Αυλώνας Αττικής).
-Άφιξη και ελεύθερος χρόνος για αθλητικές δραστηριότητες.  Ξενάγηση στο βιωματικό πάρκο.  Συμμετοχή στις δραστηριότητες του αθλητικού πάρκου, παιχνίδι.
-Συγκέντρωση για επιβίβαση και επιστροφή στις 17:00 το απόγευμα.
-Κάθε γονέας ή κηδεμόνας που επιθυμεί να συμμετέχει με το παιδί του στην εκδρομή θα πρέπει να το δηλώσει γραπτώς (συμπληρώνοντας και υπογράφοντας τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής που παρατίθεται πιο κάτω) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη στις 3 Απριλίου προκαταβάλλοντας  συγχρόνως και το ποσό συμμετοχής αναλόγως αν θα γίνει χρήση ή όχι πούλμαν.
-Το κόστος της συμμετοχής στην εκδρομή είναι 6 € ανά παιδί και 2,5 € ανά γονέα/κηδεμόνα  Για μεταφορά με πούλμαν θα πρέπει στον φάκελο να συμπεριληφθεί και το κόστος μεταφοράς 6 € ανά άτομο.
-Σημειώνεται πως στο παραπάνω κόστος περιλαμβάνονται η μεταφορά με τα πούλμαν και η ελεύθερη είσοδος στους χώρους δραστηριότητας του βιωματικού πάρκου «Μια φορά και ένα καιρό» καθώς και η συμμετοχή σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες του αθλητικού πάρκου «TheGreeks».  Δεν περιλαμβάνετε στην τιμή το φαγητό.

Για επιπλέον πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email 88silgondimathin@gmail.com καθώς επίσης και στα κινητά 6972429621 Ξένια Ροίδη (Πρόεδρος Συλλόγου 34ου Δ.Σ.Α.), 6988218475 Μπακογιάννη Μαρία (Πρόεδρος Συλλόγου 88ου  Δ.Σ.Α.).
--------------------------------------------------------------------------------
ΥΠΕΥΘΥΝΗ  ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
(άρθρο 8 Ν. 1599/1986)

Αφού έλαβα υπόψη μου τα παραπάνω, ο υπογραφόμενος Γονέας/Κηδεμόνας δηλώνω τα εξής:
Μαθήτρια/Μαθητής(ονοματεπώνυμο): …………………………………………………
Σχολείο: ……………………………………….…...……Τάξη: ……………………….…………
Ονοματεπώνυμο Γονέα/Κηδεμόνα: ………………………………………………………
Τηλ . Οικίας: …………………………Κινητό: ……………………………………………….
Email Επικοινωνίας: …………………………………………………………………….………
Αριθμός ατόμων:  ……….  Αντίτιμο που εμπεριέχει ο φάκελος:  ………..
Υπογραφή Γονέα/Κηδεμόνα
……………………………………………….….
Ονοματεπώνυμο
…………………………………………………..

Η παραπάνω Υπεύθυνη Δήλωση φυλάσσεται στο αρχείο του εκάστοτε Συλλόγου Γονέων σχολείου που φοιτά η/ο μαθήτρια/ής.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από την αποχαιρετιστηρια γιορτή της Στ' τάξης στο σχολείο μας σήμερα...

Μια όμορφη, συγκινητική γιορτή αποχαιρετισμου της Στ τάξης του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο αγαπημένο σχολείο των παιδιών όπου για έξι χρόνια ήταν το δεύτερο σπίτι τους.. Τα καμαρωσαμε στον αποχαιρετιστηριο λόγο τους, άκουσαμε το τραγούδι τους και ταξιδέψαμε μαζί τους στο χρόνο.. Σε αυτό το ταξίδι των όμορφων έξι χρόνων με συνταξιδιωτες τους συμμαθητές και δασκάλους τους... Ο διευθυντής, η δασκάλα τους αλλά και όλοι οι δάσκαλοι που είχαν τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια τους αποχαιρετησαν με βίντεο έκπληξη και όμορφα λόγια που πιστεύουμε ότι γι αυτά έχουν ιδιαίτερη αξία και άγγιξαν την καρδιά τους...  Δίπλα τους αυτή τη μέρα ήταν φυσικά και ο Σύλλογος Γονέων με διακριτική παρουσία λόγω των μέτρων προστασίας που έχουν επιβληθεί και έχουν κριθεί απαραίτητα.  Τα παιδιά παρέλαβαν τα λευκώματα με το αναμνηστικό dvd και δίπλωμα καθώς επίσης και αναμνηστική μπλούζα πιο επίκαιρη από ποτέ... Έπεται και συνέχεια όμως με το πάρτυ που έχουμε διοργανώσει γι αυτά σήμερα το

Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον μέχρι τώρα Διευθυντή του Σχολείου μας κ. Εργαζάκη Μανώλη

  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 88 ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών Αθήνα, 23.9.2017 -ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ- Με αφορμή φέτος, την μεταφορά Διευθυντών σε νέες εκπαιδευτικές κοινότητες και δεδομένου όπως ήδη γνωρίζετε, ότι και ο Διευθυντής μας, κος Εργαζάκης Μανώλης μετακινήθηκε σε νέα σχολική μονάδα, θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή να του απευθύνουμε τον αποχαιρετισμό και τις ευχές μας… Αξιότιμε Κύριε Εργαζάκη, Για έξι χρόνια διατελέσατε Διευθυντής στο σχολείο μας γνωρίζοντας ένα προς ένα τα παιδιά μας και πάντα προσπαθώντας το καλύτερο γι’ αυτά δίνοντας τους επιπλέον ευκαιρίες για δημιουργία και μάθηση. Όλα αυτά τα χρόνια βρεθήκαμε στην ίδια γραμμή και τρέξαμε από κοινού ως συναγωνιστές σε έναν αγώνα που αφορούσε τα ίδια μας τα παιδιά.  Προσπαθήσατε από κοινού το καλύτερο γι’ αυτά και σταθήκατε αρωγός και υποστηρικτής όποια ιδέας θα μπορούσε να συνεισφέρει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Συνεργαστήκατε με την καρδιά σας, όχι επειδή έπρεπε να το κάνετε ή για

Party αποφοίτησης Στ τάξης 🎉🎊

Με ευλαβική προσοχή (αφού οι συνθήκες δεν επέτρεψαν διαφορετικά) θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 26/6 το party αποφοίτησης της Στ τάξης του σχολείου μας που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 88ου Δ. Σ. Α. 🔊📣📢 🎶🎤🎉 Πληροφορίες και λεπτομέρειες 👇